«Σμπαράλια» έγινε αυτοκίνητο από σύγκρουση με αγριογούρουνο

Άγιο είχε ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Αγιοφύλλου κ. Ζήσης Καραγιάννης, καθώς την Κυριακή το βράδυ το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε, συγκρούστηκε με αγριογούρουνο λίγο μετά τη Μύκανη Καλαμπάκας.

Άγιο είχε ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Αγιοφύλλου κ. Ζήσης Καραγιάννης, καθώς την Κυριακή το βράδυ το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε, συγκρούστηκε με αγριογούρουνο λίγο μετά τη Μύκανη Καλαμπάκας.
Δείτε τι γράφει ο κ. Καραγιάννης στον προσωπικό του λογαριασμός στο facebook:
«Ο απόηχος βέβαια της επιστροφής μου απ΄ την Ανθήλη δεν ήταν ευχάριστος, διότι μετά τη Μύκανη Καλαμπάκας και ενώ περνούσε ο δρόμος Καλαμπάκας -Γρεβενών ανάμεσα από φυτείες καλαμποκιών πετάχτηκε ξαφνικά ένα αγριογούρουνο και το αυτοκίνητο έγινε σμπαράλια, άλλη επίπτωση εκτός του κόστους του αυτοκινήτου δεν είχα, το αναφέρω ώστε να προσέχετε, όταν τα βράδια ταξιδεύετε σ΄ αυτήν την περιοχή. Έχει γεμίσει ο τόπος απ΄ αυτά . Έχει κάποιος άποψη αν αποζημιώνεται από κάπου αυτή η υλική ζημία του αυτοκινήτου μου;».
Μιλώντας στην στήλη μας ο κος Καραγιάννης ανέφερε ότι το γεγονός συνέβη τα ξημερώματα στον κεντρικό δρόμο και δεν πρόλαβε να αντιδράσει καθόλου.
Το αγριογούρουνο που χτύπησε το αυτοκίνητο ξεπερνούσε τα 120 κιλά και σώθηκε  γιατί δεν κινούταν με μεγάλη ταχύτητα.
Συνιστά στους οδηγούς που κινούνται στην εθνική οδό Καλαμπάκας – Ιωαννίνων να προσέχουν ιδιαίτερα γιατί ο κίνδυνος βρίσκεται δίπλα…
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το αγριογούρουνο δεν βρέθηκε ούτε ζωντανό, ούτε νεκρό.