Ολοκληρώθηκε το «48h run 4 tartan»

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή το απόγευμα, το «48 hours RUN 4 TARTAN» που ξεκίνησε τη Παρασκευή στο γήπεδο Καλαμπάκας.

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή το απόγευμα,  το «48 hours RUN 4 TARTAN» που ξεκίνησε τη Παρασκευή στο γήπεδο Καλαμπάκας. Σκοπός της δράσης ήταν να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι γύρω από την μη ύπαρξη ελαστικού τάπητα στον στίβο του δημοτικού σταδίου Καλαμπάκας.
Η λήξη της σκυταλοδρομίας τους βρήκε όλους πανευτυχείς καθώς όπως διαβάσατε στο stagonsports ο Δήμαρχος κ. Σινάνης υποσχέθηκε την τοποθέτηση ταρτάν στο στάδιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018.
Ευχόμαστε η υπόσχεση να πραγματοποιηθεί ενώ σε αυτό το σημείο πρέπει να συγχαρούμε τους ανθρώπους του Σ.Κ.Α.Μ. για την άψογη διοργάνωση.
Ανακοίνωσε τα ευχάριστα
Στο γήπεδο Καλαμπάκας με ευχάριστες ειδήσεις βρέθηκε το Σάββατο το απόγευμα ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης Χρήστος, συνοδευόμενος από τις Αντιδημάρχους κυρία Δρούγκα και κυρία Κουκουράβα.
Ο κ. Σινάνης ανακοίνωσε στους ανθρώπους του Σ.Κ.Α.Μ. οι οποίοι είναι οι διοργανωτές του  ’48h Run for Tartan” ότι το 2018 θα τοποθετηθεί ταρτάν στο Δημοτικό στάδιο της πόλης μας.
Όπως είπε χαρακτηριστικά οι πολίτες της Καλαμπάκας τη νέα χρονιά θα τρέχουν πάνω σε ταρτάν, και mηχανικός του Δήμου παρουσίασε και το σχέδιο. Εν συνεχεία συμμετείχε και αυτό με τις Αντιδημάρχους στη σκυταλοδρομία κάνοντας συμβολικά ένα γύρω.
Όπως ήταν φυσικό η εξαγγελία του Δημάρχου έφερε χαρά στους ανθρώπους του Σ.Κ.Α.Μ.