Ξεκινάει η διαδικασία εκλογών

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές έχει μπει και επίσημα από χθες το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων μετά και την ανακοίνωση για σύγκληση γενικής συνέλευσης.

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές έχει μπει και επίσημα από χθες το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων μετά και την ανακοίνωση για σύγκληση γενικής συνέλευσης. Συγκεκριμένα ο χρόνος για την προσωρινή διοίκηση, εκπνέει στις 24 Αυγούστου και σύμφωνα με την απόφαση του Πρωτοδικείου, θα πρέπει σ’ ένα εύλογο χρονικό διάστημα μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, να προκηρυχθούν εκλογές, ώστε να προκύψει μόνιμη και βιώσιμη διοίκηση για τον ΕΚΤ.
Για το λόγο αυτό την 24η Αυγούστου 2017, έχει οριστεί συνέλευση στην αίθουσα του εργατικού κέντρου Τρικάλων έξι και μισή το απόγευμα, με θέματα την εκλογή της εφορευτικής επιτροπής, το διοικητικό και οικονομικό απολογισμό εκθέσεις εξελεγκτικής επιτροπής και τον προϋπολογισμό του 2017. 
Γενικότερα, η αδιέξοδη κατάσταση του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων, αποτελεί ένα ζήτημα το οποίο δεν έχει περάσει απαρατήρητο και σίγουρα λειτουργεί εις βάρος του εργατικού κινήματος. Θυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό, ο γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ βρέθηκε στα Τρίκαλα για το σκοπό αυτό, ωστόσο το χειρότερο όλων είναι ότι σε εποχές που οι εργαζόμενοι βάλλονται βάναυσα, η κατάσταση είναι αποτρεπτική για να απευθύνονται στο συνδικαλιστικό όργανο.