Στο επίκεντρο ο οικισμός της Μεσοχώρας

Με το δήμαρχο Πύλης Κ. Μαράβας, συναντήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σάκης Παπαδόπουλος.

Με το δήμαρχο Πύλης Κ. Μαράβας, συναντήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σάκης Παπαδόπουλος.
Στην πρώτη γραμμή της συζήτησης ήταν η πρόσφατη υπογραφή της Α.Ε.Π.Ο. από τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας από τον κ. Σωκράτη Φάμελλο, για την λειτουργία  του Φράγματος της  Μεσοχώρας.
Ο  κ. Μαράβας  καλωσόρισε τον κ. Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του και τους ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον που έδειξαν για την λειτουργία του (ΥΕΕ) Μεσοχώρας στον Αχελώο ποταμό, τόσο τον ίδιο και τους υπόλοιπους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα.
Ακολούθως ο κ. Παπαδόπουλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την υποδοχή στο Δημαρχείο Πύλης, τονίζοντας ότι  για την δρομολόγηση της υπογραφής της ΑΕΠΟ ήταν δέσμευση και του ίδιου του Πρωθυπουργού πριν  ένα χρόνο. Επισήμανε επίσης ο κ. Παπαδόπουλος να επισπευτούν  όλες εκείνες οι διαδικασίες  για την κατασκευή του Νέου οικισμού και την οικονομική αποκατάσταση  των κατοίκων της Μεσοχώρας.
Επίσης μεγάλο βάρος δόθηκε στην άμεση αποκατάσταση των κατοίκων της Μεσοχώρας, με τις ανάλογες αποζημιώσεις και την ομαλή μετεγκατάσταση των στον νέο οικισμό.  Όλα αυτά βέβαια, σε επίπεδο συζητήσεων μιας και χρειάζεται ακόμη αρκετός δρόμος για την υλοποίηση των ζητημάτων.