Συναυλία μουσικής δωματίουΜε μεγάλη επιτυχία υλοποιούνται κάθε βράδυ στο Μουζάκι οι εκδηλώσεις του 35ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας που περιλαμβάνει κυρίως συναυλίες οργανικής και φωνητικής μουσικής.
Συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017 στις 9.30 μ.μ. στο Mouzaki Palace Hotel με μια συναυλία μουσικής δωματίου  με την Ιταλική Ορχήστρα Μουσικής Δωματίου «OPUS  IN MUSICA»  της Απουλίας και της Μεγάλης Ελλάδας υπό τη διεύθυνση του  ANGELO   PALMISANO, στα πλαίσια του 35ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας για τους φίλους του στο Μουζάκι. Για πέντε ημέρες το Μουζάκι βρίσκεται στο επίκεντρο του πολιτιστικού και μουσικού ενδιαφέροντος με εκδηλώσεις ποιότητας και αναφορές σε διάφορα είδη μουσικής. Σε συνέχεια των περσινών εκδηλώσεων του Ιουλίου που στέφτηκαν με μεγάλη επιτυχία και της 8ης και 9ης Διεθνούς Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών που πραγματοποιήθηκαν στο Μουζάκι, συνεχίζεται σήμερα Τρίτη 1 Αυγούστου στον Αίθριο χώρο του Mouzaki Palace Hotel, το εντυπωσιακό πενθήμερο εκδηλώσεων.
Το Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας έχοντας ως στόχο την αποκέντρωση των εκδηλώσεων του και την επαφή ευρύτερων λαϊκών στρωμάτων  με την ποιοτική μουσική, το χορωδιακό τραγούδι, την όπερα, την Τζαζ, την μουσική δωματίου κ.τ.λ. υλοποιεί εκδηλώσεις σε διάφορα μέρη του Νομού.
Το 35Ο Διεθνές Φεστιβάλ υλοποιείται στον πανέμορφο εξωτερικό χώρο του Mouzaki Palace Hotel, όπου εμφανίζονται αξιόλογοι καλλιτέχνες, σολίστ και μουσικά σύνολα από Ελλάδα, Ιταλία και Σερβία προσφέροντας ένα ανεπανάληπτο πενθήμερο μουσικών εκδηλώσεων υψηλής ποιότητας.
Ειδικότερα το πρόγραμμα σήμερα Τετάρτη 2 Αυγούστου περιλαμβάνει την εμφάνιση μιας εξαιρετικής ορχήστρας δωματίου της Απουλίας και της Μεγάλης Ελλάδας, που θα ερμηνεύσει έργα από μεγάλες επιτυχίες του Βαγγέλη Παπαθανασίου, του Ένιο Μορικόνε, του Ντέμη Ρούσσου, του Μίκη Θεοδωράκη και άλλων Ιταλών συνθετών.
Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών έχει ως εξής:
I. ΠΕΜΠΤΗ 3/8/2017 ώρα 9.30 μ.μ, η Σερβίδα Σοπράνο SANJIA MILINKOVITS , ερμηνεύει γνωστές άριες από όπερες.
II. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/8/2017 ώρα 9.30 μ.μ., Ρεσιτάλ Άρπας με την ευκαιρία της λήξης του master class Άρπας, που υλοποιείται από την καθηγήτρια  κ. ALBAROSA DI LIETO.
Το 35ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας είναι αφιερωμένο στους κορυφαίους συνθέτες Umberto Giordano (1867-1948) για τα 150 χρόνια από τη γέννησή του, Georg Philipp Telemann (1681-1767) για τα 250 χρόνια από τη γέννησή του, Antonio Lotti (1667-1740) για τα 350 χρόνια από τη γέννησή του, Giovanni Francesco Anerio (1567-1630) για τα 450 χρόνια από τη γέννησή του, Claudio Monteverdi (1567-1643) για τα 450 χρόνια από τη γέννησή του, Gioseffo Zarlino (1517-1590) για τα 500 χρόνια από τη γέννησή του και Heinrich Isaac (1450-1517) για τα 500 χρόνια από το θάνατό του.
Ώρα έναρξης των εκδηλώσεων 9:30 μ.μ.
ΧΟΡΗΓΟΙ: ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ, ΚΤΗΜΑ ΧΑΛΙΛΗ, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ, ΗΟΤΕL KIERION, ΒΡΕΦΙΚΟΣ-ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ «ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ», VIDEO ΚΟΛΟΒΟΣ, ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ACS COURIER, MOUZAKI PALACE HOTEL, ΝΕΡΟ ΘΕΟΝΗ.