Συναυλία ιταλικού ντουέτου στο Μουζάκι

Συνεχίζεται σήμερα Τρίτη 1 Αυγούστου 2017 στις 9.30 μ.μ. στο Mouzaki Palace Hotel με μια σπάνια συναυλία από το ιταλικό ντούετο άρπας, την ALBAROSA DI LIETO και την EMANUELA DE ZARLO στα πλαίσια του 35ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας για τους φίλους του στο Μουζάκι.

Συνεχίζεται σήμερα Τρίτη 1 Αυγούστου 2017 στις 9.30 μ.μ. στο Mouzaki Palace Hotel με μια σπάνια συναυλία από το ιταλικό ντούετο άρπας, την ALBAROSA DI LIETO και την EMANUELA DE ZARLO στα πλαίσια του 35ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας για τους φίλους του στο Μουζάκι.
Για πέντε ημέρες το Μουζάκι βρίσκεται στο επίκεντρο του πολιτιστικού και μουσικού ενδιαφέροντος με εκδηλώσεις ποιότητας και αναφορές σε διάφορα είδη μουσικής. Σε συνέχεια των περσινών εκδηλώσεων του Ιουλίου που στέφτηκαν με μεγάλη επιτυχία και της 8ης και 9ης Διεθνούς Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών που πραγματοποιήθηκαν στο Μουζάκι, συνεχίζεται σήμερα Τρίτη 1 Αυγούστου στον Αίθριο χώρο του Mouzaki Palace Hotel, το εντυπωσιακό πενθήμερο εκδηλώσεων.
Το Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας έχοντας ως στόχο την αποκέντρωση των εκδηλώσεων του και την επαφή ευρύτερων λαϊκών στρωμάτων  με την ποιοτική μουσική, το χορωδιακό τραγούδι, την όπερα, την Τζαζ, την μουσική δωματίου κ.τ.λ. υλοποιεί εκδηλώσεις σε διάφορα μέρη του Νομού.
Το 35ο Διεθνές Φεστιβάλ υλοποιείται στον πανέμορφο εξωτερικό χώρο του Mouzaki Palace Hotel, όπου εμφανίζονται αξιόλογοι καλλιτέχνες, σολίστ και μουσικά σύνολα από Ελλάδα, Ιταλία και Σερβία προσφέροντας ένα ανεπανάληπτο πενθήμερο μουσικών εκδηλώσεων υψηλής ποιότητας.
Ειδικότερα το πρόγραμμα σήμερα Τρίτη 1 Αυγούστου περιλαμβάνει την εμφάνιση δύο εξαιρετικών αρπιστριών από την Ιταλία, την ALBAROSA DI LIETO και την EMANUELA DE ZARLO, που θα ερμηνεύσουν έργα Palermo, Greco, Palmieri, Benincasa, Thomas και Holy.
Η Καθηγήτρια ALBAROSA DI LIETO είναι μέλος του Quarteto Italiano di Arpe, ίδρυσε την Orchestra Italiana di Arpe (μοναδική στον κόσμο αποτελούμενη από πενήντα αρπίστριες). Έχει διατελέσει μέλος Κριτικών Επιτροπών Διεθνών και Εθνικών διαγωνισμών Άρπας μεταξύ των οποίων το 2012  στην πόλη του Μεξικού.
Έχει συνεργαστεί με πολλές Συμφωνικές ορχήστρες στην Ιταλία και στο Εξωτερικό.
Πρόκειται για μια σημαντική Καθηγήτρια Άρπας η οποία υλοποιεί πολλά Master class ανά την Ευρώπη αλλά και Παγκοσμίως.
Είναι Καθηγήτρια στο Κρατικό Ωδείο της Κοζέντσα και στο Διεθνές Φεστιβάλ της Καρδίτσας εμφανίζεται για πρώτη φορά.
Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών έχει ως εξής:
I. ΤΕΤΑΡΤΗ 2/8/2017, ώρα 9.30 μ.μ, Συναυλία της Ιταλικής Ορχήστρας Δωματίου «OPUS IN MUSICA» υπό τη διεύθυνση του ANGELO PALMISANO
II. ΠΕΜΠΤΗ 3/8/2017 ώρα 9.30 μ.μ, η Σερβίδα Σοπράνο SANJIA MILINKOVITS , ερμηνεύει γνωστές άριες από όπερες
III. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/8/2017 ώρα 9.30 μ.μ., Ρεσιτάλ Άρπας με την ευκαιρία της λήξης του master class Άρπας, που υλοποιείται από την καθηγήτρια  κ. ALBAROSA DI LIETO
Ώρα έναρξης των εκδηλώσεων 9:30 μ.μ.
ΧΟΡΗΓΟΙ:  ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ, ΚΤΗΜΑ ΧΑΛΙΛΗ, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ, ΗΟΤΕL KIERION, ΒΡΕΦΙΚΟΣ-ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ «ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ», VIDEO ΚΟΛΟΒΟΣ, ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ACS COURIER, MOUZAKI PALACE HOTEL, ΝΕΡΟ ΘΕΟΝΗ.