Εκτός φιλοξενίας σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς δεκάδες παιδιά

Εκτός δωρεάν φιλοξενίας σε δημοτικούς και ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς αναμένεται να μείνουν φέτος δεκάδες παιδιά και στα Τρίκαλα.

Εκτός δωρεάν φιλοξενίας σε δημοτικούς και ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς αναμένεται να μείνουν φέτος δεκάδες παιδιά και στα Τρίκαλα.
Aνακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τη δράση «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής 2017-2018»  που οργανώνεται από τον αυτοδιοικητικό φορέα ΕΕΤΑΑ. Όσοι κατάφεραν να μπουν στον ιστότοπο (eetaa.gr) που αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα λόγω υπερφόρτωσης, μπορούσαν να δουν εάν οι αιτήσεις τους έγιναν δεκτές.
Σύμφωνα, πάντως, με ανακοίνωση του φορέα:
- Οι δικαιούμενοι Voucher (κουπόνι με το οποίο εξοφλείται η συνεισφορά του γονέα στον δημοτικό ή ιδιωτικό σταθμό που θα βρει θέση) είναι 92.231 έναντι 84.800 της τελευταίας χρονιάς.
- Οι έγκυρες υποψηφιότητες ήταν φέτος 132.982, ενώ το 2016 ανέρχονταν σε 121.569.
Επίσης, αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες αξιολόγησης και επιλογής βρεφών και νηπίων που θα φιλοξενηθούν στους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς του ΟΑΕΔ για το Σχολ. Έτος 2017-2018.
Οι ενδιαφερόμενοι γονείς – κηδεμόνες έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν τα αποτελέσματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση ian.oaed.gr/apprenet/bns ή στους κατά τόπους Βρεφ/κούς Παιδικούς Σταθμούς που υπέβαλαν την αίτησή τους.
Τυχόν αιτιολογημένες ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη της έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων, δηλαδή έως και 11-07-2017 κατά τις ώρες από 8.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ. αποκλειστικά στις έδρες των βρεφονηπιακών παιδικών σταθμών που κατατέθηκαν οι αιτήσεις εγγραφών – επανεγγραφών.