Τζανακόπουλος: Να σταματήσει ο κ. Σόϊμπλε να επιρρίπτει ευθύνες στην ελληνική πλευρά

«Nα δουλέψει και ο ίδιος προς την κατεύθυνση μιας εποικοδομητικής συζήτησης για να βρεθεί λύση», κάλεσε τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, προσθέτοντας ότι πρέπει να σταματήσεις να επιρρίπτει ευθύνες στην ελληνική πλευρά.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9FM», ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, αναφέρθηκε στην πορεία της διαπραγμάτευσης, σχολιάζοντας παράλληλα την στάσου του Β.Σόιμπλε.

«Ο κ. Σόϊμπλε κάνει τη δουλειά του, κάνει αυτό το οποίο νομίζει ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα της χώρας του. Από κει και πέρα νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο και για τον ίδιο να σταματήσει να επιρρίπτει ευθύνες στην ελληνική πλευρά, ούτως ή άλλως έχει καταγραφεί ποιος φέρει την ευθύνη για τη μη ύπαρξη συμφωνίας στο προηγούμενο Eurogroup, και να δουλέψει και ο ίδιος προς την κατεύθυνση μιας εποικοδομητικής συζήτησης, ούτως ώστε να μπορέσουμε να βρούμε λύση» είπε ο Δ. Τζανακόπουλος.